top of page

Часът на програмирането става седмица на програмирането!

За поредна година CoderDojo България и Дигитална национална коалиция, в партньорство с Microsoft, SAP, VMware и Училищна Телерик Академия, организират серия от безплатни ТЕХ събития за деца по повод международната инициатива - "Часът на програмирането". Но този път ще е по-различно: за първи път разстоянието между нас не е от значение и каним деца от цяла България!

В дните между 10 - 13 декември 2020 г. в удобството на ОНЛАЙН средата ще се проведат разнообразни тех работилници. Te са подходящи за деца на възраст 7-14 г. - с и без опит в програмирането. Във всяка една от интерактивните стаи малките нинджи ще се запознаят с различни аспекти на компютърните науки - как работят и мислят компютрите, магията на програмирането и изкуствения интелект, предизвикателствата в създаването на игри и сайтове и още.

Регистрацията е безплатна (но задължителна) на coderdojo.bg/schedule и ще е активна от 4 декември до изчерпване на свободните места.


Необходимо е всяко дете да разполага с компютър, стабилна интернет връзка, да са изпълнят предварителните стъпки за влизане във виртуалното събитие, които ще изпратим след успешна регистрация и да се осигурят необходимите материали (ако има такива).


Comments


Recent Posts
Archive
Search By Tags
bottom of page