February 21, 2020

February 11, 2020

Please reload

Recent Posts

Старт на учебната Dojo година!

September 23, 2016

 

 

Първата работилница на CoderDojo България за новата учебна година отваря врати на ново място, където са и нашите приятели от Eleven, в споделеното офис пространство CowOrKing Space by Puzl на бул. Черни връх 47А.

 

Dojo @11, вече е Dojo@11@Puzl! 

 

CowOrKing Space by Puzl (от англ. - игра на думи с понятието коуъркинг споделено работно пространство) е изградено от и за IT професионалисти. CowOrKing е място, където можеш да се срещнеш със съмишленици и да намериш общност, която да споделя идеи, опит и да ти помага да се развиваш личностно и професионално. Основателите на CowOrKing – французинът Тибо Тетинжер и българинът Антон Стратиев, стоят зад IT стартъпа Puzl, който представлява онлайн платформа за малки и средни предприятия и са си поставили за цел да изградят общност от хора със сходно мислене от IT индустрията и спомогне за общото им израстване.
 

На 1 октомври започва първият за годината тримесечен курс в Dojo @11@Puzl, който е подходящ за деца, посещавали редовно изминалите работилници и имат натрупани базови познания по програмиране. 

 

Работилниците ще се провеждат два пъти месечно, в събота, от 11:00 ч. до 12:45 ч., по предварително изготвен график и ще се работи по Scratch и HTML. До декември децата ще разработат собствени проекти, ще работят в екип и ще развиват своите презентационни умения.

 

Очаквайте скоро информация и за новите работилници, в които ще се приемат начинаещи нинджи.

 

 

Please reload

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive

© 2019 by CoderDojo Bulgaria

  • https://www.facebook.com/CoderDojoBu