top of page

Старт на учебната Dojo година!


Първата работилница на CoderDojo България за новата учебна година отваря врати на ново място, където са и нашите приятели от Eleven, в споделеното офис пространство CowOrKing Space by Puzl на бул. Черни връх 47А.


Dojo @11, вече е Dojo@11@Puzl!


CowOrKing Space by Puzl (от англ. - игра на думи с понятието коуъркинг споделено работно пространство) е изградено от и за IT професионалисти. CowOrKing е място, където можеш да се срещнеш със съмишленици и да намериш общност, която да споделя идеи, опит и да ти помага да се развиваш личностно и професионално. Основателите на CowOrKing – французинът Тибо Тетинжер и българинът Антон Стратиев, стоят зад IT стартъпа Puzl, който представлява онлайн платформа за малки и средни предприятия и са си поставили за цел да изградят общност от хора със сходно мислене от IT индустрията и спомогне за общото им израстване.

На 1 октомври започва първият за годината тримесечен курс в Dojo @11@Puzl, който е подходящ за деца, посещавали редовно изминалите работилници и имат натрупани базови познания по програмиране.


Работилниците ще се провеждат два пъти месечно, в събота, от 11:00 ч. до 12:45 ч., по предварително изготвен график и ще се работи по Scratch и HTML. До декември децата ще разработат собствени проекти, ще работят в екип и ще развиват своите презентационни умения.


Очаквайте скоро информация и за новите работилници, в които ще се приемат начинаещи нинджи.

Recent Posts
Archive
Search By Tags
bottom of page