top of page

Dojo@TUES отваря врати

На 11 ноември 2017 г. отваря врати дългоочакваната безплатна работилница по програмиране в Технологично училище "Електронни системи" към ТУ-София - Dojo@TUES!

Работилницата е подходяща за ученици над 5 клас.

На първата среща децата ще се запознаят Robocodе - игра с Отворен код с образователна цел, в която програмираш роботи на Java.

Кога: 11.11.2017 от 14:00 до 15:30 Къде: Технологично училище "Електронни системи" към ТУ - София, каб. 31 /София, ул. Владимир Пашов 2, жк. Младост-1, до Окръжна болница/ Какво: Robocode

Всяко дете трябва да носи свой лаптоп.

Dojo @TUES се провежда в Технологично училище “Електронни системи” (ТУЕС) - единствено по рода си в България специализирано училище в сферата на ИКТ към Технически университет - София.

ТУЕС предлага практически насочено образование, като специалните предмети в училището се преподават от експерти от реалния ИТ сектор, като често това са завършили възпитаници на училището. От 1988 г. до сега повече от 2 500 ученика са прекрачили прага на училището, като голяма част от тях днес са успешни предприемачи или заемат ключови позиции във водещи ИТ компании в България и по света.

Работилниците на Dojo @TUES са подходящи за ученици над 5 клас.

Ментори в Dojo @TUES са по-големи ученици от ТУЕС и членове на Асоциацията на завършилите ТУЕС.

Recent Posts
Archive
Search By Tags
bottom of page