top of page

Безопасност в интернет

На 10 февруари от 11:00 ч., 12:30 ч. и 14:00 ч. в Телерик Академия ще се проведат работилници за "Безопасност в интернет", които са подходящи за деца между 7 - 13 години и за техните родители.

Работилниците се провеждат по повод Международния ден за безопасен интернет и се фокусират върху онлайн рисковете за децата и младите хора и върху необходимостта да се развие дигитална и медийна грамотност у децата от най-ранна възраст.

"Безопасност в интернет" се организира CoderDojo България и Дигитална Национална Коалиция с подрекпата на Vivacom и Microsoft България и в партньорство с Държавна агенция за електронно управление с инициативата #Няма да ме хакнат.

Убедени сме, че в днешно време да научим децата как да са в безопасност в онлайн средата, е толкова важно както ги учим как да са в безопасност във физическата среда. Същевременно, ние като родители трябва също да сме наясно за рисковете, които крие онлайн пространството за децата ни и за нас самите.

Участието работилниците за деца, както и за родители е свободен, но е нужна предварителна регистрация на Coderdojo.bg, която ще е активна до изчерпване на местата.

Регистрирайте се само в една от групите, работилниците са идентични!

Работилниците за деца и родители ще се проведат по едно и също време в съседни зали.

Recent Posts
Archive
Search By Tags
bottom of page