top of page

Победителите в Coolest Projects Sofia 2.0

Тази събота (12 май 2018 г.) в Campus X се състоя второто издание наCoolest Projects Sofia - безплатно технологично събитие за най-малките иноватори, създатели и предприемачи


Над 100 деца бяха възнаградени за усилията и ентусиазма, които са вложили в разработването на тех проекти през учебната година в безплатните клубове по програмиране на CoderDojo България. Най добрите във всяка от 6-те категории получиха и специални награди.


Coolest Projects Sofia цели да подкрепи и вдъхнови новото поколение иноватори, създатели и предприемачи на възраст от 7 до 17 г. Горди сме с всички нинджи, които положиха усилия и имаха смелостта да представят пред публика своите проекти! Поздравления деца!


Всички деца имаха възможност да се включат и в занимателни работилници за анимация, 3D принтиране, micro:bit, електрически вериги и др. А за страхотната организация и спокойствието на всички участници се грижеха над 50 доброволци, приятели на CoderDojo България. Благодарим ви! :)


Coolest Projects Sofia 2.0 се организира от CoderDojo България, Дигитална Национална Коалиция и екип от доброволци, с подкрепата на CoderDojo фондация, фондация „Телерик Академия“ и посолството на Ирландия в България. Партньори на събитието са VMware България и Майкросфот България.



Отличените със специални награди във всяка категория:







Recent Posts
Archive
Search By Tags
bottom of page