top of page

MegaDojo Sofia 2.0

MegaDojo Sofia 2.0 - забавен тех ден за деца

30 юни 2018 | 10:00 - 15:00

MegaDojo Sofia 2.0 е тех събитие за деца, което официално отбелязва закриването на Българското председателство на съвета на ЕС. Събитието е организирано от CoderDojo България и ДНК се осъществява изцяло от доброволци.

В съответствие с приоритетите на българското председателство на ЕС, целта на Mega Dojo е да подкрепя и вдъхновява бъдещите създатели, предприемачи и иноватори.

Mega Dojo Sofia 2.0 е официалното детско закриване на Българското Председателство на ЕС през 2018, днешните деца са бъдещите лидери за следващото българското председателство на съюза след около 13 години.

​Мега Доджо София 2.0 ще събере деца от цяла България и ще ги вдъхнови да надникнат в света на технологиите, където възможностите са необятни.

Запазете своето място днес!

Входът е свободен след предварителна регистрация, отворена до 23:59 ч. на 28 юни или до изчерпване на 512-те места. Регистрацията е задължителна, както за децата, така и за придружителите. Придружителите трябва да представят ЛК на входа на НДК. ​Необходимо е всяко дете да носи свой лаптоп.

Recent Posts
Archive
Search By Tags
bottom of page