top of page

Свободни места в доджо клубовете

Новата учебна година за CoderDojo България започва с пълна сила!

Много сме щастливи, че през октомври 2018 г. стартират над 30 доджо клуба в цялата страна. Доджо клубовете осигуряват безплатни работилници по програмиране за деца и се задвижват изцяло от доброволци.

Част от новите доджо клубове се случват в училища и са предназначени само за ученици в даденото училище.

Те се организират от учители, преминали обучението на CoderDojo България - coding4all. Доджо работилниците се провеждат по време на учебния ден като ЗИП или кръжок и са абсолютно безплатни за децата. Записването в тях зависи от съответния учител-капитан.

Много от доджо клубовете са отворени и за всички деца, които искат да се срещнат с технологиите (разбира се с ограничението на физическото място).

Тази година, освен за всички "стари нинджи", много от доджо клубовете ще отворят вратите си и за 130 "нови нинджи" - в различни възрастови категории и учебен материал.

Регистрацията за нови деца в доджо клубовете със свободни места ще бъде отворена на 5 октомври в 12 часа на обяд на https://www.coderdojo.bg/schedule

Имайте предвид следните неща:​

  • Уверете се, че правите регистрация за подходяща група. Ако детето не е във възрастовата категория или без нужните умения, то няма да може да се включи в работилницата

  • Регистрацията отваря на 5 октомври точно в 12:00 ч. на обяд. Oбикновено местата се запълват за 2-3 минути, понякога и за секунди. Бъдете точни. Уверете се, че сте "рефрешнали" страницата точно в 12 ч.

  • Ако имате две деца за една и съща група, не се притеснявайте, ако успеете да регистрирате само едното. Пишете ни, а ние ще добавим и братчето/сестричето на регистрираното дете.

  • Регистрирайте се само, ако можете да посетите всички дати на дадения курс. В противен случай заемате мястото на дете, което би се възплозвало максимално.

  • Не забравяйте, че всички ние в CoderDojo България сме доброволци и правим това безвъзмездно за нашите деца. Помагайте ни! :)

​При наличие на свободни места в други доджо клубове, те ще бъдат обявени.

Recent Posts
Archive
Search By Tags
bottom of page