February 21, 2020

February 11, 2020

Please reload

Recent Posts

Безопасност в интернет за деца и родители

February 5, 2020

 

На 15 февруари от 11 ч. в Телерик Академия Дигитална Национална Коалиция и CoderDojo България, в партньорство с Училищна Телерик Академия, организират работилници за "Безопасност в интернет" за деца и родители.

 

Подходящи за деца между 7 и 13 години и родители. Те ще се проведат паралелно в две съседни зали и са с продължителност от 90 минути. 

 

Участието в работилниците е безплатно след предварителна регистрация на coderdojo.bg/schedule

Необходима е отделна регистрация за всяко дете и родител. Регистрацията е активна до изчерпване на свободните места.

 

 

Работилниците се провеждат по повод Международния ден за безопасен интернет и се фокусират върху онлайн рисковете за децата и младите хора и върху необходимостта да се развие дигитална и медийна грамотност у децата от най-ранна възраст. 

 

Участие ще вземат специалисти от AMATAS и So Cyber, които ще запознаят децата и родителите с реалните опасности, пред които са изправени в онлайн пространството.

 

Убедени сме, че в днешно време да научим децата на безопасно поведение в онлайн средата, е толкова важно, колкото и да знаят как да са в безопасност във физическия свят. Ние като родители трябва също да сме наясно за рисковете, които крие онлайн пространството за нас и за децата ни.

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive

© 2019 by CoderDojo Bulgaria

  • https://www.facebook.com/CoderDojoBu