February 21, 2020

February 11, 2020

Please reload

Recent Posts

DigiGirlz'20

February 21, 2020

ВАЖНО!!

 

Във връзка с обявената национална грипна ваканция и по препоръка на Във връзка с нарастващия брой на инфекциозни заболявания, превантивните мерки, които е уместно да приложим и разпоредбите на министерството на здравеопазването ви съобщаваме, че: Провеждането на DigiGirlz - тех работилница за момичета, планирана за месец март се отлага до успокояване на здравната ситуация в страта и отмяна на забраната на министерството на здравеопазването за провеждане на масови събития с деца.

 

В рамките на 90 минути малките дами ще се запознаят с електрониката, инженерството и програмирането и ще превърнат своите идеи във вълнуващи STEAM проекти! 


Ще се запознаем с пораснали момичета, които са вече успешно реализирани специалисти в така наречената "мъжка територия" на технологиите и със сигурност ще се забавляваме много! 

 

Входът за DigiGirlz е свободен след предварителна регистрация на coderdojo.bg/schedule

 

Работилницата се организира от CoderDojo България и Дигитална Национална Коалиция в парнтьорство с Microsoft България, Училищна Телерик Академия, UBER Engineering София, SAP България и VMware България, които знаят, че #МомичетатаМогат! 

 

Технологиите отдавна вече не са само за момчета!

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive

© 2019 by CoderDojo Bulgaria

  • https://www.facebook.com/CoderDojoBu