top of page

DigiGirlz'20

ВАЖНО!!

Във връзка с обявената национална грипна ваканция и по препоръка на Във връзка с нарастващия брой на инфекциозни заболявания, превантивните мерки, които е уместно да приложим и разпоредбите на министерството на здравеопазването ви съобщаваме, че: Провеждането на DigiGirlz - тех работилница за момичета, планирана за месец март се отлага до успокояване на здравната ситуация в страта и отмяна на забраната на министерството на здравеопазването за провеждане на масови събития с деца.

В рамките на 90 минути малките дами ще се запознаят с електрониката, инженерството и програмирането и ще превърнат своите идеи във вълнуващи STEAM проекти!

Ще се запознаем с пораснали момичета, които са вече успешно реализирани специалисти в така наречената "мъжка територия" на технологиите и със сигурност ще се забавляваме много!

Входът за DigiGirlz е свободен след предварителна регистрация на coderdojo.bg/schedule

Работилницата се организира от CoderDojo България и Дигитална Национална Коалиция в парнтьорство с Microsoft България, Училищна Телерик Академия, UBER Engineering София, SAP България и VMware България, които знаят, че #МомичетатаМогат!

Технологиите отдавна вече не са само за момчета!

Recent Posts
Archive
Search By Tags
bottom of page