DigiGirlz'20 отлагане

Очаквайте нова дата! Във връзка с нарастващия брой на инфекциозни заболявания, превантивните мерки, които е уместно да приложим и разпоредбите на министерството на здравеопазването ви съобщаваме, че: Провеждането на DigiGirlz - тех работилница за момичета, планирана за месец март се отлага до успокояване на здравната ситуация в страта и отмяна на забраната на министерството на здравеопазването за провеждане на масови събития с деца. Знаем, че чакате работилницата с нетърпение, затова и DigiGirlz ще се случи при първа възможност! :) Бъдете здрави и се пазете!

Промяна на датата на DigiGirlz'20

ВАЖНО!! Във връзка с обявената национална грипна ваканция и по заповед на министерството на здравеопазването, DigiGirlz - тех работилница за момичета се отлага https://www.coderdojo.bg/single-post/2020/02/20/DigiGirlz Бъдете здрави!

Отлагане на Kids Game Jam 2020

Във връзка с нарастващото разпространение на Корона вирус в Европа, нашите приятели от Италия отлагат провеждането на Kids Game Jam 2020 до отминаване на опасността от зараза. Това ще направим и ние. Отлагаме провеждането на състезанието, планирано да се случи на 14 и 15 март 2020, за неопределено време, докато се уверим, че са налице условия за безопасно провеждане на международния детски хакатон Kids Game Jam. Нека не съжаляваме за това, а да приемем ситуацията с усмивка и като бонус време за подготовка! Бъдете здрави!

АРХИВ

© 2019 by CoderDojo Bulgaria

  • https://www.facebook.com/CoderDojoBu