February 21, 2020

February 11, 2020

Please reload

Recent Posts

Coolest Projects Sofia 2017

March 13, 2017

 

Coolest Projects Sofia 2017

 

 

На 1 април в Телерик Академия ще се проведе единственото по рода си технологично събитие за деца в България, организирано от CoderDojo България, Телерик Академия, ДНК и екип от доброволци по модел на Coolest Projects Awards Dublin. 

Coolest Projects Sofia цели да подкрепи и вдъхнови новото поколение иноватори, създатели и предприемачи на възраст от 6 до 18 г.

Събитието дава възможност на децата от CoderDojo да разширят и надградят придобитите в нашите работилници знания, докато разработвят и демонстрират своите проекти и да спечелят страхотни награди.

Всички останали деца с интерес към технологиите могат да се включат като разгледат проектите и да участват в практическите ни работилници.

Ние от CoderDojo искаме да спомогнем в глобален аспект за създаването на поколение от дигитални творци, изобретатели и предприемачи. Стремим се да създадем среда, която вдъхновява младите хора да творят, помага им да развият ценни умения за бъдещето и стимулира иновативното им мислене и предприемачески заложби.

Но най-важното за CoderDojo България е да се забавляваме с технологиите!

Очаквайте подробности съвсем скоро!
 

 

 

Please reload

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive

© 2019 by CoderDojo Bulgaria

  • https://www.facebook.com/CoderDojoBu